Ofertele sunt disponibile in limita stocului disponibil in perioada 01.08.2025-31.08.2025

Starter pentru fermentare muraturi, bio, 2x 5g, Nat-ali

Nat-ali
-6%
26,77 Lei 25,16 Lei
In stoc

Durata de livrare: 1

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: NA-3176800001725 Ai nevoie de ajutor? 0730501782
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Starter pentru fermentare muraturi, bio, 2x 5g, Nat-ali

Lactofermentarea este o metoda ancestrala si naturala de conservare a alimentelor care pastreaza vitaminele si nutrientii alimentelor si imbunatateste digestibilitatea acestora. Cultura de fermenti NATALI isi propune sa ofere cele mai bune tulpini necesare si astfel sa permita o lactofermentare accelerata. Garanteaza acidificarea rapida a mediului si previne dezvoltarea gusturilor, germenilor si mirosurilor neplacute.

5g (continutul unui plic) = pentru 2 kg de legume

Ingrediente: Dextroza de porumb*, fermenti lactici.
*din agricultura ecologica

Mod de preparare: 

Folositi ustensilele foarte curate si lucrati intr-un mediu curat si sanatos.

Saramura: Se toarna 1 doza intr-un bol si se adauga 800 ml de apa la temperatura camerei. Intr-un alt castron, amestecati 60 g de sare de mare cu 1 l de apa calda. Se lasa sa se odihneasca 10 minute la temperatura camerei apoi se amesteca cele 2 boluri.

Legume: Spalati legumele proaspete, curatati-le de coaja apoi taiati-le fin sau radeti-le. Se pun in borcane curate de fermentare apoi se impacheteaza astfel incat sa aiba cat mai putin aer.

Fermentare: Se toarna aproximativ 90 ml de saramura pentru 100 g de legume puse in borcan (apa trebuie sa ajunga la max 2 cm de varful borcanului). Inchis ermetic. Se lasa la fermentat cel putin 7 zile la temperatura camerei.

Dupa deschidere, inchideti borcanul ermetic. A se pastra la frigider maxim 1 luna. Utilizati intotdeauna o ustensila curata pentru a scoate legumele.

Valori nutritionale per 100g:
Energie: 1530 kj / 360 kcal
Grasimi: <0.5g din care saturate <0.1g
Carbohidrati: 90g din care zaharuri 90g
Proteine: <0.5g
Saruri: <0.01g

Conditii de pastrare: A se pastra departe de caldura si lumina. Pentru o eficienta optima, pastrati de preferinta fermentii in frigider.

Produs certificat ecologic.

Gramaj: 2x 5g

Produs in Franta

Informatii conformitate produs
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!